oPVANG

Bij Consent begrijpen we hoe belangrijk het is om vertrouwde en hoogwaardige zorg te bieden voor jouw kinderen, terwijl je dagelijkse verplichtingen nakomt. Daarom bieden we niet alleen basisonderwijs van hoge kwaliteit, maar ook geïntegreerde opvangmogelijkheden in onze Integrale Kindcentra (IKC’s).

Onze scholen vormen een warme en ondersteunende omgeving waarin zowel onderwijs als opvang naadloos op elkaar aansluiten. Binnen onze IKC’s wordt intensief samengewerkt tussen de onderwijs- en opvangprofessionals om ervoor te zorgen dat elk kind de beste zorg en educatie krijgt. 

Wat maakt ons concept bijzonder? Hier zijn enkele voordelen: 

  1. Gemak: Onze IKC’s zijn de ideale plek voor werkende ouders. Geen stress meer over het regelen van opvang op vrije dagen, want de opvang staat klaar, wat de situatie ook is. 
  2. Samenwerking: In onze IKC’s worden onderwijs en opvang niet los van elkaar gezien. Ze vullen elkaar aan en zorgen voor een integrale benadering van de ontwikkeling van jouw kind. 
  3. Kwaliteit: Onze toegewijde kinderopvangpartners streven ernaar om elke dag een positieve en stimulerende ervaring te bieden aan jouw kind, terwijl ze jouw gezin ontzorgen. 

We begrijpen dat ouders alleen het beste willen voor hun kinderen. Consent streeft ernaar om dat te bieden door onderwijs en opvang samen te brengen in een harmonieuze en ondersteunende omgeving. Jouw kinderen verdienen de beste zorg, en wij zijn er om die te bieden.