7 March 2016

Vernieuwingsscholen in Enschede houden Open Huis

In het brede aanbod van Openbaar Basisonderwijs kent Enschede ook een aantal Vernieuwingsscholen. Deze unieke scholen werken volgens de uitgangspunten en technieken van erkende onderwijsvernieuwers. Kinderen, ouders en leerkrachten van deze scholen willen laten zien hoe er dagelijks op hun school gewerkt wordt.

Zaterdag 12 maart
Op zaterdag 12 maart kan dat van 10.00 tot 12.00 uur op de Montessoribasisschool Het Zeggelt aan de Dr.Benthemstraat 14 en Montessoribasisschool De Wielerbaan aan de Batshoek 5.

Woensdag 16 maart
De Daltonbasisschool in Lonneker houdt op woensdag 16 maart een Open Ochtend. Geïnteresseerden zijn dan van 8.30 uur tot 12.00 uur van harte welkom. Het adres van de school is Dorpsstraat 104.

zaterdag 19 maart
Vervolgens is op zaterdag 19 maart Freinetbasisschool De Bothoven aan de Reudinkstraat 15 van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Om dezelfde tijd staan ook de deuren van de Jenaplanbasisschool Het Palet aan de Gerard ter Borghstraat 9 open.

Geïnteresseerden die alvast meer informatie over genoemde scholen willen hebben, kunnen dat verkrijgen via de website van de afzonderlijke scholen of via de website van het Openbaar Onderwijs: www.consent-enschede.nl.