15 oktober 2021De Zuidsprong

Opening Zwerfboekenkast op Ai1S de Zuidsprong

Vanmorgen op vrijdag 15 oktober hebben wij de zwerfboekenkast geopend. 

PvdA raadslid Deniz Dönmez was via beeldbellen aanwezig. Hij heeft de kinderen toegesproken. Uit elke klas mochten 3 kinderen een boek in de kast leggen en ook een boek kiezen om mee te nemen naar huis. 
Deniz Dönmez komt binnenkort op bezoek met wethouder Arjan Kampman. Zij nemen dan speciaal boeken mee als schenking voor onze zwerfboekenkast. 

Realisatie van de Zwerfboekenkast

Hallo allemaal,
 
Mijn naam is Lisa Hendriks en ik zit in mijn laatste jaar van de PABO aan Saxion Hogeschool Enschede. Voor een schoolopdracht heb ik een KinderzwerfboekenStation opgezet. Met behulp van directrice Ellen Rouwenhorst is dit gelukt op Alles-in-één-school De Zuidsprong.

In de boekenkast zitten Kinderzwerfboeken, deze boeken mag je gratis meenemen!
Deze boeken zijn gegeven door inwoners van Twente en door Kinderzwerfboek.nl. Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven door hem in een ander ZwerfboekStation terug te zetten. Je mag het boek ook altijd terug brengen in ons KinderzwerfboekenStation. Op www.kinderzwerfboek.nl kun je zien waar nog meer KinderzwerfboekenStations zijn. Alle boeken zijn voorzien van een sticker, aan die sticker kun je zien dat het een Kinderzwerfboek is. 

Heb je thuis boeken die al uitgelezen zijn? Neem ze mee! 
Op school kun je een sticker krijgen voor jouw boek bij juf Kim, juf Cindy of juf Margaret.
Zo zorgen we er samen voor dat de boekenkast gevuld blijft. Veel leesplezier!
  
Als je op de link klinkt, kom je bij het filmpje van Lisa Hendriks met de uitleg over de zwerfboekenkast  https://youtu.be/9xKoC8k058w