Consent-collega Jasper Bloemsma schrijft boek over leren

Augmented en Virtual Reality is het thema van het boek dat onze college Jasper Bloemsma samen met drie co-auteurs schreef. Jasper, werkzaam op de Prinseschool, presenteert het boek op 22 november. In het boek lees je hoe virtual reality en augmented reality en hoe de auteurs dit een plaats geven binnen hun onderwijs.

Nieuwsgierig geworden?

Op Jaspers website - http://meesterjasper.nl/index.php/projecten/virtual-reality-lessen - vind je ideeën om hiermee in de les in de klas aan de slag te gaan.

Nog steeds enthousiast?

Stuur vóór 1 november een mail naar g.egberink@consentscholen.nl. We verloten drie boeken onder de aanmeldingen.

Haal de wereld in de klas!

Augmented en Virtual Reality zijn technologieën die snel populairder worden. Door een extra laagje toe te voegen aan de werkelijkheid krijg je binnen het onderwijs ongekende mogelijkheden. Via VR verplaats je je naar locaties die anders niet binnen bereik liggen. Door informatie toe te voegen krijg je extra informatie of kun je zelf actief zijn binnen die nieuwe wereld. Hoe dat werkt, wat je er voor nodig hebt, welke bronnen er zijn en hoe je zelf AR of VR kunt maken, lees je in dit boek. Je leest over de geschiedenis, en over onderzoeken en hoort van leraren uit de praktijk hoe zij virtual of augmented reality toepassen in hun onderwijs. Michel van Ast, Dustin Dijkstra, Jasper Bloemsma en Raoul Teeuwen nemen je samen met vele co-auteurs en experts mee op reis met deze nieuwe technologie, die een extra dimensie toevoegt aan ons onderwijs.