De redactie komt naar je toe!

Er gebeuren veel mooie dingen bij Consent. We zijn ons er echter niet altijd bewust van wat er zich allemaal afspeelt op de verschillende scholen, omdat niet alle ontwikkelingen met elkaar worden gedeeld. Daarom is de Consentredactie in het leven geroepen. De Consentredactie inventariseert de ontwikkelingen die spelen op scholen en zorgt ervoor dat deze intern en extern gedeeld worden. Hiervoor hebben we de Diplomatenpost, het Consentmagazine en de Consentwebsite.

Zijn er bij jou op school mooie, speciale ontwikkelingen rondom de thema’s van het Strategisch Perspectief?  Of hebben bijvoorbeeld de ‘spiegelgesprekken’ van School aan Zet iets opgeleverd waar jullie als school trots op zijn? Wil je dit de redactie dan laten weten?

Vanaf volgend schooljaar zullen de redactieleden regelmatig contact opnemen met de scholen over mooie ontwikkelingen en over aankomende ‘nieuwsmomenten’. Elk redactielid heeft de verantwoordelijkheid over een aantal scholen. De indeling wordt nog gemaakt. Kortom, de Consentredactie komt naar je toe!

De Consentredactie