Volleybaltoernooi “Jouw Consent”

Op vrijdagavond 5 september vond het “Jouw Consent” volleybaltoernooi plaats. Er nemen maar liefst 17 teams aan deel: 16 schoolteams en 1 team van het bestuursbureau. Elk team speelde 7 potjes, en dat konden de meeste deelnemers de volgende ochtend goed merken. Na afloop vond de prijsuitreiking plaats in het Diekmanrestaurant. Tot zijn grote vreugde kon wethouder Jurgen van Houdt de beker overhandigen aan zijn oud-collega’s: het team van het bestuursbureau. 

Van “Jouw Consent” kreeg elk deelnemend team een snoeppot als aandenken. Ook trakteerde “Jouw Consent” alle aanwezigen op een optreden van een volkszanger. 

Helaas moest de EHBO op deze avond een aantal keren te hulp schieten, voornamelijk met ijs. Na het weekend bleek dat van die slachtoffers een paar hun werkzaamheden nog niet konden hervatten. We wensen hen dan ook van harte beterschap. Saillant detail: in het weekend na het toernooi werd de beker van de prijswinnaars ontvreemd. Er gingen sterke verdenkingen richting het team van De Lipper. Dit bleek echter onterecht te zijn: hij bleek in het bezit van het team dat één na laatste was geworden: De Averbeke. Na een ruil van een taart voor de beker (pure chantage!) kwam de beker uiteindelijk wel bij de trotse winnaars terecht.

De einduitslag:

1e De Trompjes (Bestuursbureau)

2e Park Stokhorst

3e Vrijnetjes ( De Bothoven)

4e Lippers

5e Roombekers

6e Tenderbende

7e Spinaker

8e Geen Idee (Esmarke)

9e Flowergirlzzzzz ( La Res)

10e Twekkelerveld

11e Team Europa

12e Broekies (Broekheurne)

13e Forza Lonneker

14e Molenbeek

15e Wooldrik

16e Averbeke

17e Harries (Harry Bannink)