Fietsmaatjes

Meld je nu snel aan voor de fietsactie!
Verdien een leuk bedrag per gefietste dag

Ga jij vaak met de auto naar je werk?

Pak eens wat vaker de fiets! Het is gezond én je kunt er vanaf nu ook geld mee verdienen! Hoe? Met Fietsmaatjes.

Ga jij meestal met de auto naar het werk?

En wil je vaker naar je werk fietsen? Dan kun je de komende 5 maanden geld verdienen voor iedere dag dat je naar het werk fietst. De hoogte van de beloning is afhankelijk van je woon-werkafstand en het aantal dagen dat je naar het werk hebt gefietst. De totale beloning kan flink oplopen, soms tot wel honderden euro’s in zes maanden!

Ga jij met de fiets naar het werk?

En wil je ook wel aan de fietsactie verdienen? Dan is dit de uitgelezen kans! Meld je, samen met 1 tot 4 automobilisten aan, en stimuleer je collega’s om geregeld naar het werk te fietsen. Je wordt dus buddy van je teamgenoten. Iedere keer als je teamlid naar het werk fietst, krijg jij € 1 per fietsende collega! Je kan dus met 4 deelnemers maximaal € 340 verdienen. Dus: ga je samen inschrijven, moedig je fietsmaatjes aan om te gaan fietsen en … kassa!

Meld je nu aan

Aanmelden doet de huidige fietsende collega. Hij/zij zoekt een collega-automobilist die aan de fietsactie wil meedoen. Gevonden? Meld je dan samen aan voor de fietsactie Fietsmaatjes via deze link aanmeldpagina. Let op: een fietser kan met minimaal 1 en maximaal 4 collega-automobilisten meedoen. In deze actie is de medewerker die al naar het werk fietst de ‘buddy’ en de automobilist die gaat fietsen de ‘deelnemer’. Wacht niet te lang, want inschrijven kan tot vlak voor de start van de fietsactie!

Meer informatie

Wil je meer weten? Bekijk de korte video waarin we uitleggen wat de actie inhoudt. Kijk op www.timreist.nl/fietsmaatjes.

Nadat je je hebt aangemeld, beoordeelt de contactpersoon binnen je bedrijf jullie aanmelding en keurt die goed. De huidige ‘fietser’ ontvangt per mail een link, waarmee hij een account aanmaakt voor zijn eigen buddywebsite. Op die website kan de buddy maximaal 4 collega-automobilisten (deelnemers) aanmelden, de fietsprestaties van de deelnemers volgen, hen aanmoedigen en de opbouw van zijn eigen beloning bekijken.

De ‘deelnemers’ ontvangen een e-mail met het verzoek om in de appstore de Fietsmaatjes app te downloaden en op de smartphone te installeren. De fietsactie start voor een periode van 5 maanden op maandag 4 december. En dan fietsen maar, want op elke gefietste dag  verdien je een leuk bedrag!